Instalații în construcții

Oferim servicii complete pentru investiții industriale și civile în domeniul instalațiilor de orice tip:

Instalații electrice – echipamente moderne pentru realizarea instalaților electrice: instalații electrice interioare și exterioare, tablouri electrice, instalații de curenți slabi, instalații paratrăsnet și împămăntare.

Instalații sanitare – execuție și montaj rețele de instalații sanitare complete, obiecte sanitare la cel mai înalt standard, coloane alimentare apă rece și apă caldă, canalizare interioară și exterioară.

Instalații termice – gamă variată de sisteme de încălzire, centrale termice, schimbătoare de căldură, sisteme de încălzire în pardoseală, încălzire cu radiatoare, toată gama de sisteme de distribu]ie a agentului termic.

Instalații de climatizare – toată gama de înaltă calitate pentru condiționarea aerului, sisteme SPLIT și MULTISPLIT, sistem Chiller sau sistem centralizat de condiționare a aerului de tip VRV.

Instalații ventilație, evacuare noxe – introducerea aerului proaspăt, tratarea acestuia prin agregate de tratare precum și realizarea tubulaturii de distribuția aerului (anemostate, grile, guri de ventilație), executare instalații desfumare.