Instalații în construcții

Oferim servicii complete pentru investiții industriale și civile în domeniul instalațiilor de orice tip:

Instalații electrice – echipamente moderne pentru realizarea instalaților electrice: instalații electrice interioare și exterioare, tablouri electrice, instalații de curenți slabi, instalații paratrăsnet și împămăntare.

Instalații sanitare – execuție și montaj rețele de instalații sanitare complete, obiecte sanitare la cel mai înalt standard, coloane alimentare apă rece și apă caldă, canalizare interioară și exterioară.

Instalații termice – gamă variată de sisteme de încălzire, centrale termice, schimbătoare de căldură, sisteme de încălzire în pardoseală, încălzire cu radiatoare, toată gama de sisteme de distribu]ie a agentului termic.

Instalații de climatizare – toată gama de înaltă calitate pentru condiționarea aerului, sisteme SPLIT și MULTISPLIT, sistem Chiller sau sistem centralizat de condiționare a aerului de tip VRV.

Instalații ventilație, evacuare noxe introducerea aerului proaspăt, tratarea acestuia prin agregate de tratare precum și realizarea tubulaturii de distribuția aerului (anemostate, grile, guri de ventilație), executare instalații desfumare.